DVD VARAŽDIN


Prvi hrvatski dobrovoljni vatrogasni zbor


DVD “Prvi hrvatski dobrovoljni vatrogasni zbor u Varaždinu“, pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Varaždina, organizira tradicionalno natjecanje vatrogasaca pod nazivom „Memorijal Mirka Kolarića” (u nastavku Memorijal).

 
34. „Memorijal Mirka Kolarića“ biti će održan 8. lipnja 2013. godine.
 
Natjecanje će se provoditi prema Pravilniku  Hrvatske vatrogasne zajednice (od 9. ožujka 2010. godine - osim članka 9.) te Pravilnika o provedbi vatrogasnih natjecanja za
Kup HVZ-a (od 28. ožujka 2011. godine).
Natjecatelji će biti razvrstani u slijedeće kategorije: Muški “A”, Muški “B”, Žene “A“, Žene “B“, PVP „A“, PVP „B“ i Gosti (natjecateljska odjeljenja iz inozemstva).
Na natjecanju se izvode po jedna vježba i štafetna utrka bez prepreka (8 x 50 m).
 
Rezultati Memorijala boduju se za Kup Hrvatske vatrogasne zajednice.

Cjelokupno natjecanje, s početkom u 9,00 sati i svečanim proglašenjem rezultata odnosno zatvaranjem Memorijala u 17,00 sati, biti će održano na stadionu SKUNC Sloboda u Varaždinu.
Svi natjecatelji primiti će službenu  medalju 34. „Memorijala Mirka Kolarića” (zlatnu, srebrnu ili brončanu) i zahvalnicu za sudjelovanje na Memorijalu.
Na Memorijalu se dodjeljuje prelazni pehar za sveukupno najbolji rezultat na natjecanju, kao i pehari za 1., 2. i 3. mjesto.
 
Rok prijave odjeljenja je do 3. lipnja 2013. godine!
(putem dolje navedenih kontakt podataka)
 
Molimo da imena i prezimena natjecatelja u prijavi budu navedena velikim tiskanim slovima radi korektnog ispisa pojedinačnih zahvalnica (Vašu prijavu popunite na računalu i dostavite što žurnije putem dolje navedenih kontakt podataka).
 
Kotizacija po odjeljenju iznosi 300,00 kuna), a uplaćuje se na žiro-račun DVD-a Varaždin 2489004-1130091732, poziv na broj: 8062013.
U kotizaciju je uključena medalja i zahvalnica za svakog od 10 članova odjeljenja.
 
Aktualan raspored natjecanja biti će objavljen na našim WEB stranicama

Za sve ostale informacije molimo obratiti se putem mobitela broj 091/4433-058 (VPN), 098/9828-303 (Stjepan Časek, voditelj natjecanja) ili 091/4433-056 (Mirko Svetec, predsjednik Društva).
 
U očekivanju Vaše prijave unaprijed zahvaljujemo i želimo Vam ugodan boravak u Varaždinu – kolijevci hrvatskog vatrogastva.
 
S poštovanjem,
 
                         Zapovjednik:                                                                           Predsjednik:
                      Damir Brezovec                                                                        Mirko Svetec
 
 
alt      alt         alt
Raspis MK 2013        Prijava odjeljenja          Popis natjecatelja

Linkovi

Web by eSENTIO